دوشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۱
نوجوان با بصیرت، پیشران امید و آینده‌ساز کشور است+عکس

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین اسعد حسین‌ پناهی، در نشستی صمیمی با اعضای انجمن اسلامی دانش‌آموزی کنگاور، فردِ جوان را مظهر نشاط و امید نامید و نقش این نسل پویا را در مسیر آینده‌سازی کشور، بسیار مهم و تأثیرگذار توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری حوز از کرمانشاه، امام جمعه کنگاور صبح امروز در دیدار صمیمی با اعضای انجمن اسلامی دانش‌آموزی شهرستان ، با اشاره به اهمیت خودسازی و بصیرت‌افزایی، دانش‌آموز را به برنامه‌ریزی هدفمند و تلاش علمی فراخواند. وی همچنین بر تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری تأکید ورزید و نوجوان را به مشارکت فعال در عرصه‌ فرهنگی تشویق کرد.

حجت‌الاسلام حسین‌ پناهی در ادامه، ضرورت همدلی و تقویت ارزش اخلاقی در محیط آموزشی را یادآور شد و آمادگی خود را جهت حمایت معنوی از برنامه‌ سازنده دانش‌آموزی اعلام داشت.

این نشست با هدف تقویت ارتباط نسل نوجوان با مسئول فرهنگی و دینی شهرستان برگزار گردید، تا زمینه‌ای برای تبادل‌نظر پیرامون مسئله تربیتی و نقش‌آفرینی دانش‌آموز در فضای اجتماعی فراهم آید.

در بخش دیگری از این برنامه، محمد فیضی، مسئول اتحادیه انجمن اسلامی استان کرمانشاه، به معرفی این نهاد پرداخت و از ظرفیت کار فرهنگی سخن گفت، وی همچنین انتظار موجود از دانش‌آموز در تراز انقلاب اسلامی را تبیین کرد.

در پایان، امام جمعه کنگاور با اهدای جایزه، از منتخبِ انجمن اسلامی مدرسه تجلیل نمود، شایان ذکر است که مهدی سیدیان، مسئول انجمن شهرستان و کارشناس تشکل‌های دانش‌آموزی نیز در این جلسه حضور یافت.

نوجوانِ با بصیرت، پیشرانِ امید و آینده‌سازِ کشور است+عکس

نوجوانِ با بصیرت، پیشرانِ امید و آینده‌سازِ کشور است+عکس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha